Monday, April 26

Turmkunst 2010


"For many years a Berlin giant has been sound asleep. In 2010 four famous street artist will let you rediscover the exhilarating monument: Sozyone (Spain), Flying Förtress (Germany), Honet (France) and Craig KR Costello (USA). Visit the monument in Berlin between April 1st and May 15th to see them at work, over 40m above ground or come any time after to see the finished piece of art."
Flickr Photo Set

-via The Orion

1 Comments:

Anonymous Cristian Mesaros said...

Mr. Monk


Ma numesc Cristian Mesaros, student la Jacobs University Bremen.


La 3 ani dupa daramarea cladirii Ministerului Industriei Constructoare de Masini vreau sa fac un studiu al impactului cladirii de pe Victoriei pe post de catalist al street artului din Bucuresti dar si ce a inseamnat pentru individualitatile din street artul romanesc din punct de vedere personal, pentru a picta o imagine completa atat macro dar si candid umana a fenomenului ministerului de pe Victoriei

Studiul este parte a unui curs din cadrul universitati, facut impreuna cu profesor Birgit Mersmann. In functie de presiunea asupra programului vreau sa public articolul atat in afara cat si, daca se poate, in Romania.

As dori sa al centrez pe relatarile tale, ale lui sam3, xpome, ABOVE si Color. In felul asta ti-as fi adanc recunoscator daca ai putea sa dedici cateva minute unor idei asupra ministerului, cum l-ai gasit, ce consideri ca a insemnat pentru cultura alternativa romaneasca, si poate ce a insemant pentru tine personal.

Daca exista fotografii pe care ai vrea sa le imparti cu viitori cititori despre experienta ta cu ministerul te rog frumos sa o faci.


Multumesc foarte mult si sper sa avem oportunitatea sa colaboram impreuna, eventual si face to face, desi in momentul asta stau in Bremen. Sunt absolut deschis in cazul in care consideri ca ai vrea sa mai discutam asupra temei.


Succes in continuare,
Cristian
c.mesaros@jacobs-university.de

3:40 AM  

Post a Comment

<< Home


Counter