Friday, June 27

Romanian Stencil Video


Mare pacat ca se face reclama la ceva.

5 Comments:

Blogger Barto said...

aparent nu exista nici o diferenta intre sablon si stencil; dar asta aduce mai mult a sablon. si fratilor, folositi capsuri mai mari.

10:48 PM  
Blogger The Orion said...

sincer, nici nu am vrut sa comentez la postul asta...din ce cauza? nici nu stiu..e "respect" pentru noi, sau "rusine"? nici nu stiu...adica asta reprezinta stencil'ul? nici vorba..si nu observ ce e atat de "cool" la asta. chestiile astea le face orice amator de stencil. e vorba de "tupeu"..da. au avut tupeu prostesc. pentru niste sageti. adica putea sa faca si taicamiu care vopseste frigidere.. cu tot respectul, e o mare porcarie.

S10S foR Real
S10S fR## ..by The Orion

11:00 PM  
Blogger The Orion said...

si nu'mi mai place faptul ca sunt prea multi stencil'eri iesiti "peste noapte" si da impresia ca oricine poate sa faca asa ceva. nu am nimic cu cei novici, dornici sa nvete, dar au prea multa importanta pentru ei. "sufera" cum se mai spune.. se va satura si va devenii un lucru obisnuit, ceea ce nu imi place.

S10S foR Real
S10S fR## ..by The Orion

11:09 PM  
Anonymous Anonymous said...

cum a spus si the orion asta nu e stencil..sunt doar niste sabloane amarate..reclama la nu stiu' ce..cam cum erau si alea cu getfit sau utv

11:31 PM  
Blogger Dragois said...

Super tare Frate! Ce curaj pe ei...

12:37 PM  

Post a Comment

<< Home


Counter